Nyfiken på vad våra kunder inom HR & Lön tycker?

Möt våra kunder inom olika affärsområden AllaHR & LönPortalerSkolaSocial

Möt några av våra kunder inom HR & Lön

Mattias Olsson, VD på Svenska Stenhus, om HR Expert

Produkterna fungerar som stöd och ger uppdaterad information till våra medarbetare.

 

Mattias Olsson är VD på fastighetsbolaget Svenska Stenhus. För att hålla sig uppdaterad inom HR-området använder han HR Expert. Bolaget hade också behov av att samla personalinformation på ett och samma ställe som alla kan ha tillgång till oavsett var man befinner sig, och därför valde man Draftits portaler.

Läs mer

Fråga Expert är fantastiskt bra för att få en second opinion. Här får jag svar ur ett löneperspektiv och inte bara ur ett juridiskt perspektiv.

Anna Mårtensson, Head of Payroll på Espresso House använder Lön Expert varje vecka och nämner nyhetsfunktionen – tips om vad som komma skall inom aktuell lagstiftning – som en av styrkorna.

Läs mer

Jag valde Draftit eftersom jag tycker de är ljusår från konkurrenterna vad gäller grafik, gränssnitt och processhantering.

Orango är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem med drygt 150 anställda och cirka 200 miljoner i årsomsättning. Kristian Randel är HR-chef och utsågs till Årets HR-profil 2018. Kristian har arbetat med HR Expert i många år.

Läs mer

Fråga Experten tycker jag är suverän. Jag får snabbt svar på svåra frågor från medarbetare eller chefer. Svaren är aktuella och tydliga.

Maria Lundin, lönehandläggare och hennes fyra kollegor på Krokoms kommun, har arbetat med Lön Expert Kommun sedan november 2017. Maria tycker att implementeringen gick smidigt och använder de flesta av verktygets funktioner flitigt.

Läs mer

Produkter som kan vara intressanta för dig

Arbetsmiljö Incident
Lönekartläggning
E-learning Arbetsrätt