Nyfiken på vad våra kunder inom social tycker?

Möt våra kunder inom olika affärsområden AllaHR & LönPortalerSkolaSocialDokumentmallar

Det är en trygghet att ha en tjänst som Handling. Det är enkelt att hitta rätt dokument och jämfört med liknande tjänster är det prisvärt.

När man arbetar med redovisning finns det alltid ett behov av dokument- och avtalsmallar. För att möta det behovet använder redovisningsbyrån Ekontera sedan flera år tillbaka tjänsten Handling.

– Tjänsten möter våra behov. Det är enkelt och funktionellt med lite av varje, även familjerätt och fastighet, berättar Eva.

Läs mer

Säg att jag får en fråga från kund om reseräkningar. Då söker jag alltid i Handling först och kan använda det som förslag till kunden.

På ekonomibyrån USC One Economy arbetar man brett mot både små och stora företag, med många varierande uppdrag. Därför är det en trygghet att ha en tjänst med mallar, avtal och protokoll i en uppdaterad version nära till hands.

– Tillgängligheten är viktig och det är skönt att veta att avtalsmallar och protokoll alltid är aktuella, säger Fredrik Jonasson som är ekonomikonsult och delägare i bolaget.

Läs mer om verktyget

Att använda Handling känns som om man har en riktigt bra assistent för dokument!

Som personalansvarig behöver Charbel Makdesi ha tillgång till många olika typer av mallar och avtal som är juridiskt säkrade. Han använde en lösning från en konkurrent, men valde att gå över till helt till Draftit för några år sedan.

– Du sparar en massa tid när du använder mallarna, för man behöver inte uppfinna hjulet på nytt, förklarar Charbel.

Läs mer om verktyget