Nyfiken på vad våra kunder tycker?

Vill du, precis som våra nöjda kunder bli inspirerad av vårt nyhetsbrev?

 

Röster från nöjda kunder

Vi är både stolta och tacksamma över våra nöjda kunder som delar med sig av sina tankar och erfarenheter. Tack för att ni väljer Draftit!

 

 

Möt en del av kunderna här

Per om KB Process

Numera anmäls alla kränkningar, inga anmälningar eller utredningar faller längre mellan stolarna. Vi har full kontroll. Det känns tryggt, och otroligt bra.

Per Wikström är biträdande förvaltningschef för Barn- och ungdomsförvaltningen i Säters kommun. På kort tid har förvaltningen upplevt styrkan i KB Process. Administration, diarieföring och anmälan till huvudman har underlättats, men också hantering av utredningarna och uppföljning.

Läs mer

Jag valde Draftit eftersom jag tycker de är ljusår från konkurrenterna vad gäller grafik, gränssnitt och processhantering.

Orango är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem med drygt 150 anställda och cirka 200 miljoner i årsomsättning. Kristian Randel är HR-chef och utsågs till Årets HR-profil 2018. Kristian har arbetat med HR Expert i många år.

Läs mer

Fråga Expert är fantastiskt bra för att få en second opinion. Här får jag svar ur ett löneperspektiv och inte bara ur ett juridiskt perspektiv.

Anna Mårtensson, Head of Payroll på Espresso House använder Lön Expert varje vecka och nämner nyhetsfunktionen – tips om vad som komma skall inom aktuell lagstiftning – som en av styrkorna.

Läs mer

Jag valde Draftit framför en konkurrent och har inte ångrat mig en sekund!

Ann Eriksson arbetar som HR-ansvarig på Trianon och hade tecknat avtal med en av Draftits konkurrenter när hon blev uppringd av en av Draftits säljare. Hon ändrade sig direkt och har inte ångrat sig. Personalhandboken är överskådlig och tydlig – förutom att den är uppdaterad och har en fenomenal frågeservice!

 

Läs mer

 

Vi är otroligt nöjda med funktionerna och det juridiska stöd som verktyget erbjuder. Skolledning Expert används flitigt. Minst ett par gånger i veckan.

Friskolan Ängsdals skolor i Bunkeflostrand har haft Skolledning Expert sedan 2016. Skolan kan själv, tryggt och säkert, lösa juridiska frågor allt eftersom de uppkommer. Dessutom sparas det mycket tid när aktuell lagstiftning och omvärldsbevakning samt mallar är samlat på ett ställe.

Läs mer

Fråga Experten tycker jag är suverän. Jag får snabbt svar på svåra frågor från medarbetare eller chefer. Svaren är aktuella och tydliga.

Maria Lundin, lönehandläggare och hennes fyra kollegor på Krokoms kommun, har arbetat med Lön Expert Kommun sedan november 2017. Maria tycker att implementeringen gick smidigt och använder de flesta av verktygets funktioner flitigt.

Läs mer

Det känns tryggt att ha KB Process som stöd när kränkande ärenden anmäls. Det känns tryggt och skönt för alla berörda att vi numera kan följa processen från anmälan till åtgärd digitalt.

Johan Risborn är rektor på Ängsdals skolor i Bunkeflostrand. Friskolan använder Drafit Skolas produkt KB Process som hanterar processen vid anmäld kränkande behandling digitalt.

Läs mer

Information till alla, samlad på ett och samma ställe är toppen!

Charbel Makdesi är personal- och ekonomiansvarig på Flexident. Företaget, som erbjuder mobil tandvård över hela Stockholm, har ett femtiotal anställda och använder Draftits Medarbetarportal som sitt intranät.

Läs mer

KB Process fyller en viktig funktion i vårt kvalitetsarbete och hanterar hela processen från anmälan till åtgärd. Kontakterna med Draftit har bara varit positiva.

Cecilia Maront är projekt- och utvecklingsledare på Kunskapsskolan i Sverige. De sökte ett nytt verktyg i arbetet mot kränkande behandling. De 36 skolorna började använda KB Process i augusti 2018.

Läs mer

Utforska våra juridiskt säkrade produkter för HR, chefer och personalansvariga

HR Expert
Lön Expert
Medarbetarportal