Sökes!

Mötesbokare till vårt kontor i Malmö

Om tjänsten

För varje dag som går växer Draftit så att det knakar och vi vill fortsätta att växa i samma takt. Draftits mål är att utveckla lösningar som hjälper organisationer att navigera rätt. Alla har rätt att vara informerade om de regler och riktlinjer som gäller i verksamheten och det dagliga arbetet.

Här levereras högklassig personlig service för att hjälpa kunden att ligga steget före, något som grundar sig i deras fantastiska företagskultur. Nu söker vi en mötesbokare till vårt kontor i Malmö för att kunna understödja och effektivisera våra säljare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som mötesbokare på Draftit kommer ditt arbete bestå av att boka kvalitativa digitala kundmöten till våra Key Account Managers. Du kommer att ha en viktig roll för Draftits fortsatta tillväxt. Du kommer att ansvara för att kontakta potentiella kunder och boka digitala möten och ta hand om det administrativa i samband med detta. Produktportföljen du arbetar med är marknadsledande inom sitt område!

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi på Draftit gärna att du är resultatfokuserad och agerar professionellt. Vi förutsätter att du inger ett förtroende gentemot de kunder du är i kontakt med. Du är målmedveten, har stort eget driv och gillar att din insats kopplas till din löneutveckling. Nyckeln till framgång ligger även i att du är en person med ett gott tålamod. I denna rekrytering lägger vi därför stor vikt på vem du är som person. Tjänsten passar bra att kombinera med studier.

Om verksamheten

Vi på Draftit vet att det är både svårt och tidskrävande att följa lagar och regler. Arbetet är viktigt men tar tid från värdeskapande uppgifter. Draftit ändrar på detta. Genom att integrera ledande experters kunskap med digitala processverktyg möjliggör vi för hela organisationen att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart. Våra affärsområden är HR & Lön, Skola, Social och Privacy.

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:
Patrik Karlsson, Administrativ chef
Claudia Lendt, Försäljningschef
Patrik Wätthammar, Facklig representant

Ansök här

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.