Sökes!

Kundprojektassistent till vårt kontor i Karlstad

Om tjänsten

Draftit Privacy har etablerat sig som en ledande aktör som erbjuder stöd på personuppgiftsområdet. Dataskyddsförordningen (GDPR) innebär stora möjligheter att ytterligare förstärka företagets affär både i Sverige och internationellt i och med att efterfrågan på stöd växer. Draftit Privacys huvudaffär är en produktportfölj som hjälper kundernas organisationer att kostnadseffektivt, pedagogiskt och säkert hantera gällande lagkrav på området. Fokus är att medverka till att kunder gör rätt från början.

Har du stort kundfokus och vill arbeta på ett företag i framkant? Då är det här en tjänst för dig!
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till 2021-06-30, med chans till förlängning. Tillsättning är omgående eller efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Projektassistent arbetar du på avdelningen för Kundprojekt. Här är målsättningen att göra kunden framgångsrik vad gäller idrifttagande och användande av produkterna. Det är viktigt att kunden alltid får en förstklassig upplevelse och känner sig väl bemött.

Rollens huvudsakliga ansvarsområden innebär:

• Hjälpa kunden att komma igång med produkterna
• Bistå med tjänster relaterat till GDPR
• Stötta och assistera projektledarna, samt vara behjälplig på övriga avdelningar vid behov
• Övrig administration som är vanligt förekommande
• Bygga eller göra ändringar i plattform hos kund

Vem är du?

Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt, är noggrann, ansvarsfull och trivs med att vara en lagspelare som arbetar tätt tillsammans med dina kollegor. Även om varje roll har tydliga egna ansvarsområden ser vi samarbete som en framgångsfaktor och vi välkomnar medarbetare som kan tillföra något nytt till organisationen.

Du har lätt för att lära dig nya IT-system, meriterande är om du har ett visst IT-intresse eller tidigare erfarenhet av olika typer av digitala system/program. För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och affärsorienterad för att kunna möta kundens behov och förväntningar. Som person behöver du vara prestigelös, lösningsorienterad och strukturerad. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

B-körkort är meriterande då tjänsten innefattar resor.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 14 december. Du söker enkelt via vårt webbformulär och vi går löpande igenom ansökningarna. Har du frågor om oss eller tjänsten är du självklart välkommen att kontakta oss.

Om verksamheten

Vi på Draftit vet att det är både svårt och tidskrävande att följa lagar och regler. Arbetet är viktigt men tar tid från värdeskapande uppgifter. Draftit ändrar på detta. Genom att integrera ledande experters kunskap med digitala processverktyg möjliggör vi för hela organisationen att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart. Våra affärsområden är HR & Lön, Skola, Social och Privacy.

Övrig information

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Karlstad. Draftit Privacy har kollektivavtal med Unionen (Almega).

Kontaktpersoner

Patrik Karlsson, Administrativ Chef
Sara Eriksson, Kundprojektschef
Anna Uulas, Facklig representant

Ansök nu!