Sökes!

Affärsdriven Key Account Manager inom B2B

Älskar du balansen mellan försäljning, teknik och juridik. Är du självgående och strukturerad? Vill du vara med och bidra till att fler organisationer arbetar professionellt och proaktivt med regelefterlevnad? Då har vi en spännande tjänst för dig på Draftit!

Draftit har etablerat sig som en ledande aktör som erbjuder stöd inom dataskydd och personuppgiftsområdet. Vi gör det enkelt för våra kunder att följa GDPR. Vår produktportfölj hjälper kundernas organisationer att kostnadseffektivt, pedagogiskt och säkert hantera gällande lagkrav inom området. Vårt fokus är att hjälpa kunderna att göra rätt från början.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Bygga nya relationer på marknaden och genomföra kundmöten
  • Förhandling och stängning av avtal
  • Var en engagerande bidragsgivare till teamet och tillväxt i Sverige

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet från försäljning till nya kunder.
  • Kan försäljningsprocessen från A till Ö.
  • Bra på att kartlägga kundens behov
  • Bra försäljningsresultat
  • Förståelse för lösningsorienterad försäljning

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterat goda försäljningsresultat med erfarenhet från områden som kräver god kundförståelse. Du är proaktiv, arbetar långsiktigt och skapar goda relationer med dina kunder. Du måste ha en stark kommersiell förståelse och arbetar bra i team. Som person är du resultatorienterad, professionell och en god lyssnare. Nyckeln till framgång ligger i det faktum att du kan kombinera dessa egenskaper med stort tålamod och en stark drivkraft.

Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och det är en fördel om du har en ekonomisk eller juridisk bakgrund.

Om verksamheten

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan förvänta dig ett företag med starka ambitioner för ytterligare tillväxt och därmed stora möjligheter för vidare personlig utveckling. Du kommer att tillhöra ett team som sätter kunderna i fokus och arbetar nära varandra för att skapa och utveckla goda kundrelationer.

Vi på Draftit tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Arbetet är viktigt men tar tid från värdeskapande uppgifter. Därför utvecklar vi produkter som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Draftit en del av Visma, som är ett av Europas ledande mjukvaruföretag. Vi är verksamma inom regelområdena HR & Lön, Skola, Social omsorg och Dataskydd.

Så ansöker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 16 maj. Du söker enkelt via vårt webbformulär och vi går löpande igenom ansökningarna. När du skickat in din ansökan kommer du få en bekräftelse samt instruktioner för nästa steg i rekryteringsprocessen. Har du frågor om oss eller tjänsten är du självklart välkommen att kontakta oss.

Övrig information

Tjänsten är placerad i Karlstad och avser en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:

Fredrik Neumüller, Säljchef, fredrik.neumuller@visma.com
Patrik Karlsson, Administrativ Chef, patrik.karlsson@visma.com

 

Ansök här!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.