Sökes!

Implementationskonsult inom legal tech

Älskar du balansen mellan projekt, verksamhet och teknik? Är du självgående och strukturerad? Vill du vara med och bidra till att fler organisationer arbetar professionellt och proaktivt med regelefterlevnad? Då har vi en spännande tjänst för dig på Draftit!

Om Draftit

Vi tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi produkter som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Från och med den 1 april 2020 är Draftit en del av Visma, som är ett av Europas ledande mjukvaruföretag.

Ditt team och arbetsplats

Vi arbetar prestigelöst, ambitiöst och gränsöverskridande. Även om varje roll har tydliga ansvarsområden ser vi samarbete som en framgångsfaktor och vi välkomnar medarbetare som kan tillföra något nytt till organisationen.

Customer Projects ansvarar för leveransen av våra kundanpassade lösningar vilka till största del består av chefs- och personalhandböcker men även lönekartläggnings- och incidentrapporteringsverktyg. Till teamet i Malmö söker vi nu ytterligare en engagerad medarbetare.

Om tjänsten

Som Implementationskonsult befinner du dig mitt emellan våra kunder och vår interna organisation. Du balanserar mellan projekt, verksamhet och teknik i ett mycket nära samarbete med både Development, Product och Sales.

Med din kompetens inom våra system hjälper du våra kunder att uppnå maximal nytta av våra digitala verktyg genom att leda och driva kundprojekt mot uppsatta mål, utbilda samt agera som stöd under pågående projekt.

Vem är du?

Vi tror att du är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Våra kunder finns i privat och offentlig sektor, stora och små organisationer. I tjänsten är kundkontakten central och mångfalden hos våra kunder ställer stora krav på att du är flexibel i ditt bemötande.

Vi tror även att du:

  • Tar egna initiativ och visar en vilja att bidra och förbättra för våra kunder, våra produkter och vår organisation.
  • Har en förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt.
  • Är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor.
  • Det är meriterande om du känner till våra kunders vardag. Kanske är du personalvetare och har jobbat ett par år inom HR? Andra tänkbara bakgrunder kan var utbildare, projektledning eller kanske något inom systemimplementation.

Om verksamheten

Vi på Draftit vet att det är både svårt och tidskrävande att följa lagar och regler. Arbetet är viktigt men tar tid från värdeskapande uppgifter. Draftit ändrar på detta. Genom att integrera ledande experters kunskap med digitala processverktyg möjliggör vi för hela organisationen att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att våra kunder kan känna sig trygga med att de alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart. Vi verkar inom områdena HR & Lön, Skola, Social omsorg och Dataskydd. Varmt välkommen till oss!

Så här ansöker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 mars.
Du söker enkelt via vårt webbformulär och vi går löpande igenom ansökningarna. När du skickat in din ansökan kommer du få en bekräftelse per mail med instruktioner för nästa steg i rekryteringsprocessen.

Har du frågor om oss eller tjänsten är du självklart välkommen att kontakta oss.

Övrig information

Tjänsten är placerad i Malmö och avser en tidsbegränsad anställning tom 31 dec 2021 med möjlighet till förlängning.

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:

 

Ansök nu!