Sökes!

Erfaren Marknadschef med mål i sikte

Marknadschef på Draftit

Vi ser fram emot att träffa dig som vill arbeta i en framgångsrik organisation med ett stort hjärta och mycket arbetsglädje. Häng med marknadsteamet som med en bred kompetens servar hela Draftit med en komplett suite från intern kommunikation till webbutveckling och marknadsföring. Alltid med kunden i fokus.

Ansök nu

 

Om tjänsten

Draftits starka tillväxt fortsätter och sedan vi vid årsskiftet gick samman med vår syster Draftit Privacy har vår storlek dubblerats. Vi verkar nu på en skandinavisk marknad och inför nästa fas av vår utveckling krävs en driven och erfaren Marknadschef. Som marknadschef är ditt ansvar att driva marknadsarbetet mot vårt gemensamma mål där affärsnytta, kundfokus och effektivisering av interna samarbeten står i fokus. Du är placerad i Malmö, rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Leda och utveckla marknadsfunktionen på ett affärsmässigt och tydligt sätt för att stärka samarbetet inom organisationen och sätta korrekta förväntningar.
  • Planera och genomföra aktiviteter som genererar leads till försäljningsavdelningarna i Malmö, Karlstad och Oslo.
  • Säkerställa en pedagogisk, korrekt och sofistikerad kundupplevelse i alla kanaler.
  • Stärka Draftits varumärke och bidra till en enad upplevelse för våra kunder inom affärsområdena HR & Lön, GDPR, Skola och Social.

 

Vem är du?

Du är en person som tar initiativ, möjliggör goda samarbeten och trivs med att skapa engagemang och hålla kontakter uppdaterade i vårt arbete.
Struktur är din grej och du har förmågan att utvärdera både system och processer för att skapa synergier i våra marknadsinsatser. Förmodligen har du redan arbetat som marknadschef och trivs i komplex och ständigt växande verksamhet.

Inom teamet stöttar och hjälper vi varandra. Idag arbetar marknadsavdelningen utifrån en agil metod avseende planering, produktion och leverans. Att ta lärdom av varandra och att våga testa nya upplägg är receptet framåt. Tillsammans utvecklar vi nya kreativa koncept och strategier för fortsatt framgång.

Affärsnytta är viktigt för dig och du är duktig på att verka mellan avdelningar för att möjliggöra nya och värdeskapande marknadsinsatser. Tillsammans med en långsiktig plan blir därför prioritering av projekt en viktig del av ditt arbete för dig.

 

Om Draftit

För 14 år sedan grundades Draftit, med målet att göra kunskapen kring juridik tillgänglig för en bredare målgrupp och hjälpa dem att fatta beslut på korrekta grunder. Draftit är idag en 80 personer stark organisation, med 3 500 nöjda kunder och precis under 100 MSEK i omsättning.

Vi vet att det både är svårt och tar tid att följa lagar och regler. Det är ett viktigt arbete, så vi vill göra det lite enklare för alla. Draftit tar ledande experters kunskap och gör den enkel att förstå och tillämpa. Sedan placerar vi all kunskap i digitala verktyg så att alla kan arbeta både professionellt och tidseffektivt.

Kontaktuppgifter

Denna rekrytering hanteras av Poolia, vid frågor kontakta Marie Engdahl.

marie.engdahl@poolia.se

040-643 39 35

Ansök nu