Sökes!

Content Manager för våra e-learningkurser

Älskar du e-learning och vill arbeta med produktutveckling? Är du självgående och strukturerad? Vill du vara med och ge fler organisationer förutsättningar att fokusera på det som verkligen betyder något? Då har vi en spännande tjänst för dig på Draftit!

Om Draftit

Vi tror att alla verksamheter vinner på att arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi produkter som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Sedan den 1 april 2020 är Draftit en del av Visma, som är ett av Europas ledande mjukvaruföretag.

Ditt team och arbetsplats

Produktavdelningens team Content ansvarar för att kvalitetssäkra, utveckla och underhålla innehållet i våra webbaserade produkter med information och stöd inom regelområdena Privacy, Lön & HR, Skola och Social.
Vi arbetar prestigelöst, ambitiöst och gränsöverskridande. Även om varje roll har tydliga ansvarsområden ser vi samarbete som en framgångsfaktor och vi välkomnar medarbetare som kan tillföra något nytt till organisationen.
Största delen av teamet befinner sig i Malmö, men vi har även medarbetare i Stockholm, Oslo och Karlstad. Vi söker nu ytterligare en engagerad medarbetare!

Om tjänsten

Som Content Manager för våra e-learnings är din huvudsakliga uppgift att med utgångspunkt i våra strategier och kundernas behov kvalitetssäkra, underhålla och utveckla våra e-learningkurser. Det betyder bland annat att du säkerställer att våra kurser är aktuella och uppdateras vid rätt tidpunkt. Med din affärsförståelse och kunskap om utförande och leverans stödjer du övriga organisationen med ramar och riktlinjer. Du identifierar också utvecklingsmöjligheter i samarbete med kollegor från alla avdelningar. Du har särskilt stöd av våra Content Managers och experter inom resp. regelområde som bidrar med bland annat ämneskunskap.

Vem är du?

Vi tror att du är en analytisk utförare som är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken med en genuin vilja att förstå och utforska våra kunders behov. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du behöver också ha mycket god förmåga att uttrycka dig korrekt och pedagogiskt i skrift, och anpassa budskap efter syfte och målgrupp.

Vi tror även att du:

Tar egna initiativ och visar en vilja att bidra och förbättra för våra kunder, våra produkter och vår organisation.
Har en förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt.
Är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor.
Det är en stor fördel om du har erfarenhet av arbete med LMS och att pedagogiskt utforma kurser (i synnerhet i GO+ och Articulate 360), har kunskap inom aktuella regelområden, särskilt Privacy.

Om verksamheten

Vi på Draftit vet att det är både svårt och tidskrävande att följa lagar och regler. Arbetet är viktigt men tar tid från värdeskapande uppgifter. Draftit ändrar på detta. Genom att integrera ledande experters kunskap med digitala processverktyg möjliggör vi för hela organisationen att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att våra kunder kan känna sig trygga med att de alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart. Vi verkar inom områdena HR & Lön, Skola, Social och Privacy. Varmt välkommen till oss!

Så här ansöker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 9 maj, men vi går igenom ansökningarna löpande.
Du söker enkelt via vårt webbformulär och när du skickat in din ansökan kommer du få en bekräftelse per mail med instruktioner för nästa steg i rekryteringsprocessen. Har du frågor om oss eller tjänsten är du självklart välkommen att kontakta oss.

Övrig information

Tjänsten är företrädesvis placerad i Karlstad eller Malmö och är ett vikariat till och med 2022-06-30, med tillträde snarast möjligt.

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:

Cajsa Moberg, Team Manager Product Content (cajsa.moberg@draftit.se)
Johan Alkner, Product Director (johan.alkner@draftit.se)
Patrik Wätthammar, facklig representant Unionen (patrik.watthammar@draftit.se)

Ansök här!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.