Sökes!

Affärsdriven Account Manager

Vi söker en affärsdriven Account Manager

Ditt arbete kommer främst bestå av att bygga nya kundrelationer inom vårt affärsområde HR, men också vidareutveckla de befintliga du har etablerat. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen, allt från uppstart till slutfas.

Om tjänsten

Du kommer att boka dina egna kundmöten, sköta själva avtalsskrivningen och allt däremellan. Produktportföljen du arbetar med är marknadsledande inom ditt område! Då Draftit lägger mycket energi på att arbeta proaktivt och långsiktigt, letar de efter dig som trivs i att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer.

För att uppnå bästa möjliga resultat, arbetar du och dina kollegor nära varandra – ett koncept som gör Draftits nuvarande säljteam otroligt framgångsrikt.

Draftits marknad-, produkt-, eftermarknad- och IT-avdelning sitter i samma lokaler och kommer också att finnas till din hjälp – allt för att du ska lyckas! Tjänsten är till 80% en innetjänst och resterande 20% ute hos kund. Detta kan dock variera beroende på säljare och kundsegment och hur affärerna ser ut.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Account Manager på Draftit kommer ditt arbete främst bestå av att bygga nya kundrelationer inom vårt affärsområde HR, men också vidareutveckla de befintliga du har etablerat. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen, allt från uppstart till slutfas. I detta kommer du att boka dina egna kundmöten, sköta själva avtalsskrivningen och allt däremellan.

Produktportföljen du arbetar med är marknadsledande inom ditt område! Då Draftit lägger mycket energi på att arbeta proaktivt och långsiktigt, letar de efter dig som trivs i att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer.

För att uppnå bästa möjliga resultat, arbetar du och dina kollegor nära varandra – ett koncept som gör Draftits nuvarande säljteam otroligt framgångsrikt. Draftits marknad-, produkt-, eftermarknad- och IT-avdelning sitter i samma lokaler och kommer också att finnas till din hjälp – allt för att du ska lyckas! Tjänsten är till 80% en innetjänst och resterande 20% ute hos kund. Detta kan dock variera beroende på säljare och kundsegment och hur affärerna ser ut.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser de gärna att du är resultatfokuserad, kan agera professionellt, vara ödmjuk samt en god lyssnare. Vi förutsätter att du inger ett förtroende gentemot dina kunder och har förmågan att skapa och vårda goda relationer.

Du är målmedveten, har förmågan att tänka logiskt och analytiskt, har stort eget driv och gillar att din insats kopplas till din löneutveckling. Nyckeln till framgång ligger även i att du är en person med ett gott tålamod. I denna rekrytering lägger vi därför stor vikt på vem du är som person.

Om Draftit

Vi på Draftit vet att det är både svårt och tidskrävande att följa lagar och regler. Arbetet är viktigt men tar tid från värdeskapande uppgifter. Draftit ändrar på detta. Genom att integrera ledande experters kunskap med digitala processverktyg möjliggör vi för hela organisationen att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad.

Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av gällande lagar och regler. Vi kallar det att arbeta regelsmart.

 

Vi ser framemot din ansökan!

 

Ansök nu