Digitalisera hanteringen av personalfrågor

Digitala stödverktyg för specialister, medarbetare och chefer

Vi vet att en av dina största bristvaror är tid. Med våra digitala lösningar för personalfrågor sparar du tid, enar informationen och får stöd av juridiska experter med gedigen erfarenhet.

Det spelar ingen roll vilken position någon har i en organisation. Våra produkter hjälper alla med juridiska frågor och organisationens egna bestämmelser kring personalfrågor. Våra produkter finns för medarbetare, chefer, HR-avdelningar och Löneavdelningar.

HR & Lön Expert

Våra två specialistprodukter är mycket uppskattade av HR- respektive Löneavdelningen. HR Expert fungerar som en virtuell expert inom Arbetsrätt & Arbetsmiljö. Lön är ett stöd kring alla regelfrågor före, under och efter lön.

Hittar man inte svaren i verktyget har man alltid möjlighet att kostnadsfritt skicka meddelande till en jurist inifrån verktyget. Våra experter har gedigen praktisk erfarenhet.

Chefsportal

I chefsportalen får cheferna hjälp med allt det juridiska som kommer med personalansvar, exempelvis rörande anställning och arbetsmiljö. Här finns även råd inom utveckling och ledarskap, medarbetarsamtal, konflikthantering med mera.

Portalen designas efter era egna färger och logotyp, så att den blir ert egna personliga interna chefstöd. Givetvis kan du även lägga in egen information i portalen.

Medarbetarportal

Medarbetarportalen hjälper alla anställlda med frågor de har kring sin anställning. Det kan gälla ledigheter, arbetsmiljö, egna rutiner m.m.

Det smarta är att portalen levereras med exempeltexter - du behöver alltså bara anpassa dem för er egen organisation, sen är allt klart. Texterna finns även på engelska. Givetvis finns det möjlighet att fylla på med eget innehåll och anpassa den efter era färger och lägga in er logotyp.

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om hur personalfrågorna kan digitaliseras?

Fyll i formuläret så kontaktar en specialist dig