Erbjudande

Testa Lönekartläggning kostnadsfritt under hela hösten!

Hur jämställda är era löner?

Alla organisationer med mer än tio anställda ska enligt lag genomföra en lönekartläggning på årlig basis, även under ett turbulent år som detta. Därför erbjuder Draftit nu verktyget Lönekartläggning kostnadsfritt* under hela hösten!

Mycket har varit kämpigt under året, men det ska inte er lönekartläggning behöva vara!

Klicka här för att ta del av erbjudandet

 

Vanliga frågor och svar

Vi har samlat vanliga frågor som kan uppkomma i samband med en lönekartläggning. I faktabladet får du svar på bland annat:

  • hur en lönekartläggning går till
  • vilka anställda som ska ingå i en lönekartläggning
  • vad skillnaden är mellan lika och likvärdigt arbete.

Film: Så gör du en lönekartläggning

Vill du lära dig mer om lönekartläggning? Kolla in vårt webbinarium. Där får du värdefulla tips om hur du går tillväga, vilka funktioner som finns i verktyget och ett bra underlag för jämställda löner.

Läs mer om vårt verktyg

Med Lönekartläggning från Draftit leds du snabbt och enkelt igenom arbetsvärderingen och lönekartläggningen. I verktyget visas avvikelser och du får förslag på vilka områden som eventuellt kräver åtgärder. Det är praktiskt, enkelt och en bra förberedelse inför vårens lönerevision.

Fyll i formuläret för att köpa Lönekartläggning från Draftit

Vill du istället boka en demo?

  • Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

*Vi bjuder på kostnaden för Lönekartläggning fram till och med 31 december 2020. Från och med 1 januari faktureras licensen årsvis om den inte är uppsagd senast 31 december 2020. Ordinarie pris är från 9.900 kr och uppåt beroende på organisationens storlek.