Personuppgifter

Informationen riktar sig till dig som är anställd eller uppdragstagare hos någon av Draftit AB:s affärskontakter/samarbetspartners/leverantörer, till dig som söker anställning hos Draftit AB, till dig som besöker vår webbplats och till dig som är mottagare av våra nyhetsbrev och andra marknadsföringsutskick eller är deltagare i kundenkät eller kundpanel. För dig som är användare av Draftit AB:s tjänster finns särskild information som delges dig i samband med din registrering och användning av tjänsterna.

Med den här informationstexten vill Draftit AB, (”Draftit AB”, ”vi”, ”oss”) informera dig om hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter. Här får du även information om dina rättigheter i detta avseende så att du vet hur du kan gå tillväga om du vill göra någon av dessa gällande.

Läs mer

 

Cookies

När du besöker Draftits hemsida (www.draftit.se) sparar vi information om hur du använder sidan. Informationen är viktig för att hjälpa oss förbättra användarupplevelsen för dig som besökare. Vi sparar även kakor i kommunikationssyfte, då vi vill kunna rikta relevant innehåll till dig som har besökt vår hemsida.

Läs mer

 

Tjänsteavtal

När ni beställer tjänster och verktyg från oss så upprättas ett avtal oss emellan. Avtalet gäller mellan er och oss för tillgång de program och tjänster som ni och vi har kommit överens om att vi ska tillhandahålla er. Vi vill att ni som kund till oss enkelt ska kunna hitta gällande avtal och villkor.

Läs mer

 

Schrems II

Mot bakgrund av den s.k. Schrems II-domen i EU kan europeiska företag inte längre överföra personuppgifter till USA med stöd av Privacy Shield. I ett fåtal fall får detta konsekvenser för Draftit och våra kunder avseende enskilda underleverantörer. Draftit bevakar läget noggrant och kommer att vidta åtgärder i den mån nödvändigt för att även fortsättningsvis efterleva gällande dataskyddsregler.