Spännande evenemangshöst med Draftit

Hösten står för dörren och för många betyder det att jobbet och vardagen drar igång igen efter ledighet. Så är även fallet för oss här på Draftit. Det är med spänning och ny energi som vi ser fram emot kommande utmaningar. I höst kommer vi både arrangera evenemang men även vara med på andra spännande mässor. Häng med så får du veta mer om vart du kan träffa oss.

Expo HR

Expo HR är en heldagsutbildning för alla som jobbar inom HR. I år är det nionde året i rad som vi på Draftit arrangerar eventet. Expo HR har blivit en naturlig mötesplats för alla som jobbar inom HR. Under denna heldag får du både ny kunskap och möjlighet att knyta nya kontakter.

Årets tema är livslångt lärande, då det blir allt viktigare att kunna lära av, lära om och att vara nyfiken. Organisationers och medarbetares förmåga att anpassa sig till snabba förändringar är ett måste. En moderniserad arbetsrätt ska ge nya förutsättningar för just livslångt lärande.

Dagen leds av Ylva M Andersson och vi kommer bland annat höra Mathias Härenstam och Kristina Hagström Ilievska prata om vad som krävs av framtidens organisation. Hajja Hjärnfokus föreläser om hur man skapar goda förutsättningar för effektivt lärande och Jonas Uddman ger dig insikt om vilka utbildningsmetoder som fungerar i praktiken. Du blir uppdaterad inom arbetsrätt, LAS-utredningen och årets AD-domar med hjälp av Vinges erfarna jurister. Det är en dag du helt enkelt inte vill missa.

Expo HR kommer åka ut på turné under oktober månad med stopp i Göteborg 10/10, Stockholm 15/10 och avslutningsvis i Malmö 22/10. Biljetter hittar du här.

Vad händer mer?

Förutom Expo HR kommer Draftit att vara på en rad andra event, mässor och nätverksträffar i höst. Nedan kan du se ett urval.

Ekonomi & Företag – 25–26 september Kistamässan, StockholmMonter: F:20
Draftit består av flera specialistområden. Vi hjälper dig att arbeta regelsmart inom områdena Privacy, HR & Lön, Skola samt Social. På Ekonomi & företag kommer alla Draftits olika affärsområden finnas på plats. Det är ett perfekt tillfälle för dig att bekanta dig mer med alla våra verktyg och våra härliga medarbetare.

Socialchefsdagarna – 25–26 september Nolia Idrotts- och Mässcenter, UmeåMonter: 435
Under Socialchefsdagarna kommer vi presentera vårt senaste verktyg Social Expert. Om du
inte befinner dig i Umeå eller inte ska gå på konferensen kan du läsa om mer om Social Expert här.

SETT SYD – 16–17 oktober Malmömässan, MalmöMonter: E:28
SETT SYD är en kombinerad mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet
som riktar sig mot alla som jobbar i skolans värld. Vi på Draftit jobbar ständigt med att utveckla
digitala lösningar för skolan. Allt ifrån verktyg som underlättar rektorers och skolledares arbete,
men även teknik som underlättar processer när det kommer till kränkande behandling. Därför tycker vi att SETT SYD är en självklar mötesplats.

Var ses vi i höst?