Intervju med Daniel Donlind – Tuppen som aldrig ger upp!

I höst är det nionde gången som Draftit arrangerar Expo HR – en heldagsutbildning för dig som jobbar inom HR! Inför höstens event har Draftit intervjuat några av föreläsarna som kommer att tala under Expo HR turnén. De kommer att presenteras i en intervjuserie här på bloggen innan Expo HR drar igång. Först ut är Daniel Donlind. Daniel är egenföretagare och föreläsare som inspirerar andra runt om i hela Europa.

 

Vem är du?

Daniel Donlind heter jag men kallas för tuppen. En tupp ger aldrig upp är mitt motto som jag levt efter sedan barnsben. Jag har ett pannben som en 2 meter tjock tegelvägg. Det pannbenet har jag tillämpat på allt i livet och är min drivkraft som tagit mig till fantastiska platser jag inte visste fanns. Min passion är att inspirera andra till att bygga upp sin viljestyrka. Och att dansa salsa 😉

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att jag får människor att växa och bygger upp deras självkänsla!

Årets tema på Expo HR är livslångt lärande. Hur gör du för att hålla dig nyfiken och lära dig nya saker?

Jag lyssnar aktivt och antecknar.

Vad är ditt bästa tips för att hålla motivationen uppe när man försöker lära sig något nytt?

Att komma ihåg sitt varför, varför man är där.

Vad ser du mest fram emot under turnén med Expo HR?

Att få utbyta erfarenheter med så många som möjligt.

 

Daniel Donlinds föreläsning på Expo HR:

I föreläsningen ”WILLPOWER” så berättar Daniel hur viljestyrka fungerar och ger dig verktygen till hur du kan träna upp din viljestyrka för att du ska kunna nå DINA mål. Läs mer om Daniel och hans föreläsning här.

 

Chefsstöd för nya och erfarna chefer

Grunden i din Chefshandbok består av färdigproducerade texter inom arbetsrättsliga frågor inom arbetsmiljö, anställning, frånvaro samt utveckling och ledarskap. Du får verktyg för att kunna hantera exempelvis förändringsledning, konflikthantering och medarbetarsamtal – allt som krävs för ett situationsanpassat ledarskap.

Läs mer om Chefsportalen