Draftit i topp 10 när vi blir superföretag för åttonde året i rad

För åttonde året i rad blir Draftit utsett till superföretag av Bisnode och Veckans Affärer. Det är bara åtta andra företag som fått utmärkelsen under så många år, vilket gör oss extra stolta över det hårda arbete som ligger bakom Draftits resultat.

PeO Rydgren, VD på Draftit kommenterar utmärkelsen:

 

När jag beskriver Draftit vid rekryteringar eller för släkt och vänner brukar jag sticka ut hakan och säga att det är ett av max femtio verksamheter som har lika imponerande förutsättningar i Sverige. Att Draftit nu är med på listan över de tio bolag blivit superföretag flest år i rad visar hur enastående bolaget, ägare och våra produkter verkligen är.

 

Det är affärsinformationsbolaget Bisnode gör tillsammans med tidningen Veckans Affärer listan över årets Superföretag. Listan bygger på en sammanställning av bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag med mer än 10 miljoner i omsättning under förra året. För att informationen ska kunna jämföras, viktas och analyseras den noga.

Så hur blev Draftit ett superföretag? Jo, bolaget måste under minst fyra efterföljande år leva upp till höga krav på tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering än andra jämförbara företag. I rådande högkonjunktur är det 728 bolag som kvalar in på listan över Superföretag, vilket är en ökning med 14 procent jämfört med 2017.