Årets HR-event gör dig redo inför (r)-evolutionen

Nu öppnar dörrarna för höstens heldagsevent Expo HR, med fokus på HR-(r)evolutionen – Navigera i förändringsresan för Arbetsliv, Arbetsplats och Arbetsmarknad.

Det är en dag med inspiration, omvärldsbevakning och kunskap som i vanlig ordning anordnas av Draftit med Vänner.

Som vanligt kan du välja mellan tre olika orter:

 

Malmö Arena Hotell vid Hyllie den 3 oktober 2018

Clarion Post Göteborg den 10 oktober 2018

Stockholm Clarion Sign den 17 oktober 2018

Boka min biljett

 

 

Välkommen till en heldag för alla inom HR

Evolutionen inom HR fortsätter med oförsvagad kraft. Vi rör oss även mot en revolution – ett skifte på flera fronter där nya synsätt och varianter på våra arbetsliv, arbetsplatser och arbetsmarknad växer fram.

Vad behöver du som väktare av kulturen, människorna och organisationen veta om denna revolution? För det kan ju påverka er framtid och förmåga att locka talang, bygga engagemang och skapa ett starkt ledarskap.

Gränserna mellan arbetsliv och privatliv suddas ut, och arbetet tycks bli en metod för självförverkligande. Och så har vi vår kära arbetsplats – kommer den överleva eller ge vika för mobila, virtuella platser, eller kanske något helt annat?

 

Årets talare och agenda

I år har vi många intressanta talare med oss. Däribland Heléne Lidström som är författare till boken “Det nya arbetslivet – Så skapades Sveriges bästa arbetsplats” och expert på ledarskap och produktivitet i en digital arbetsmiljö.

Som alltid har vi några av Sveriges mest kunniga jurister inom arbetsrätt på plats – de kommer att berätta om de nya lagar och förordningar som gäller, och sätta dem i en kontext som du kan applicera på din organisation.

Agenda för Expo HR 2018