Expo HR 2016: Digitalisering & mångfald

Aldrig har det varit roligare att jobba inom HR. Det händer så mycket hela tiden och takten bara ökar. HR digitaliseras alltmer. Sverige blir en större och större smältdegel för olika kulturer. Lagstiftningen utvecklas och det är viktigare än någonsin att inom HR behärska talent management och arbeta med sitt arbetsgivarvarumärke. Hur påverkar allt detta näringslivet, offentlig sektor, organisationskulturen, arbetsmiljön och ledarskapet på kort och lång sikt?

Det är lätt att bli överväldigad. Var står du i allt detta? Hur arbetar du och din organisation med alla frågor och krav? På årets Expo HR samlar vi in alla frågor, lagar och händelser och skapar konkret information och vägledning blandat med inspiration och visioner. Du kommer få praktiska råd och inspiration som kommer utveckla dig och ge dig värdefulla verktyg att tillämpa i din yrkesroll. Tillsammans ritar vi ut och går igenom kartan för en lysande framtid för dig och din organisation. Varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig här

 

Några av områdena vi belyser:

  • Nyheter och aktuellt inom Arbetsrätt
  • Djupdykning i rättsfall och intressanta AD-domar
  • Digitaliseringen av HR – kunskap som hjälper och effektiviserar ditt arbete
  • Ledarskap & Talent Management i dagens och framtidens organisation
  • Arbetsmiljö, kultur och mångfald – så arbetar du för att stärka organisationen
  • Vad är mångfald, varför och hur ska du arbeta med det?