Draftit HR

Produkten för dig som är personalansvarig och arbetar med frågor inom arbetsrätt och arbetsmiljö.

Handböcker i Arbetsrätt

och Arbetsmiljö

Handböckerna är baserade på gällande lagar, regler, förskrifter och domstolspraxis. Innehållet uppdateras löpande så att du som användare alltid har korrekt information.

Lättförståeliga texter, pedagogiskt uppbyggda, ger dig snabba svar och sparar värdefull tid.

Processbeskrivningar

Handböckerna kompletteras av ”Gör så här”-guider som beskriver de vanligaste arbetsprocesserna inom arbetsrätten och arbetsmiljön.

Blanketter

Över 250 anpassningsbara blanketter inom arbetsrätt och arbetsmiljö hjälper dig att korrekt dokumentera personalarbetet. Blanketterna är alltid formulerade utifrån gällande regler och uppdateras löpande när förändringar sker.

Blanketterna följer Draftits noggrant genomarbetade grafiska standard och håller en mycket hög kvalitet.

Frågeservice

Frågeservicen ger dig möjlighet att ställa frågor till våra experter. Vår svarsgaranti på två arbetsdagar ger dig tryggheten att ditt problem alltid blir löst.

Frågebank

Vår Frågebank är Draftits ständigt växande arkiv med över 1000 frågor med utförliga svar. Frågebanken är lätt att söka i och den kraftfulla sökmotorn hjälper dig alltid att hitta rätt fråga och svar.

Nyhetsbevakning

Senaste nytt finns ständigt tillgängligt genom Draftit HR. I produkten finns en nyhetsservice som bevakar arbetsrätten och arbetsmiljön åt dig.

Nyhetsbrev

Självklart ingår ett nyhetsbrev i produkten som sammanställer den senaste tidens händelser åt dig. Nyhetsbrevet utkommer en gång i månaden.

Rättsdata

Arbetsdomstolens domslut sedan 1993 är lätt tillgängligt i PDF-format. Draftits sökmotor hjälper dig att hitta rätt domslut.

All lagstiftning som påverkar personalområdet finns i fulltext tillsammans med de myndighetsföreskrifter som påverkar ditt dagliga personalarbete.

 

Sammantaget innehåller Draftit HR den aktuella information som behövs för att du ska vara en mästare på just ditt arbete.

Back to top
Back to top